Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Világörökség Pécs

Pécs Visitor Guide

Az idegenvezető alkalmazás

Látogassa meg a pécsi világörökségi helyszíneket és élvezze magyar, angol vagy német nyelvű audio guide vezetéseinket az ingyenesen letölthető Pécs Visitor Guide app segítségével!

Látogassa meg a pécsi világörökségi helyszíneket és élvezze magyar, angol, német vagy orosz nyelvű audio guide vezetéseinket az ingyenesen letölthető Pécs Visitor Guide app segítségével!

Virtuális idegenvezetőnk kíséretében számos érdekességet tudhat meg a Cella Septichora Látogatóközpont és az Ókeresztény Mauzóleum meglátogatása során.

Az applikáció egyszerűen telepíthető Android és iOS operációs rendszerrel működő készülékekre, akár a látogatást megelőzően is.

Első lépésként írja be a Google Play áruház vagy Apple készülék esetén az App Store alkalmazásba azt a szót, hogy Pécs Visitor Guide, majd telepítse az applikációt készülékére.

A világörökségi helyszíneken kiépített WIFI hálózat várja, így saját adatforgalom nélkül is könnyedén igénybe tudja venni szolgáltatásunkat.

 

 screenshot-web2
play-aruhaz

android-web apple-web
ANDROID Apple

Támogatók